keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Artikkelia ja videoita

Tällä viikolla jouduin poikkeamaan rutiineistani ja jättämään maanantaiksi vakiintuneen uuden artikkelin postaamisen keskiviikolle, koska halusin saada maanantaina tuon Balin tekemisoppaan vihdoinkin julkaistuksi.

Niinpä nyt on tarjolla taas yksi uusi artikkeli, jossa ääneen pääsevät tämänhetkiset vaihtarit Balilla. Juttuun on haastateltu Tampereen yliopiston opiskelijoita Tuulaa, Valtteria ja Lauraa. Tuula opiskelee kauppatieteitä, Valtteri lääketieteitä ja Laura kasvatustieteitä, mikä aika hyvin osoittaa sen, että vaihto Balilla sopii poikkitieteellisyytensä ansiosta ihan kaikkien aineiden opiskelijoille. Balin opiskelijaporukka tuleekin tosi monenlaisista lähtökohdista, ja vaihto Balilla on opiskeluiden osalta hyvä mahdollisuus kerätä esimerkiksi sivuainepinnoja tutkintoonsa ja kokeilla uusien aineiden opiskelua.

Tuula, Laura ja Valtteri ovat vaihtaneet Tampereen yliopiston yhden lukukauden ajaksi balilaiseen Udayanan yliopistoon

Samaan syssyyn on myös hyvä postata kaksi videota, jossa tulee aikamoinen paketti työharjoittelumahdollisuuksista Balilla. Asia Exchangehan tosiaan tarjoaa vaihtoon lähtemisen lisäksi mahdollisuutta myös työharjoitteluun Aasiassa, ja vaihtoehtoja on monia. Yksi niistä on tietenkin tämä, mitä itse olen parhaillaan suorittamassa, eli työharjoittelu Asia Exchangen edustajana lukukauden ajan. Videolla en ole haastatellut itseäni vaan harjoittelijapariani Janaa, joka vastaa enemmän yleisistä käytännön asioista täällä Balilla. Toinen vaihtoehto on työharjoittelu vapaaehtoisena Seeds of Hopen lastenkodissa, videolla on haastateltu nykyistä harjoittelijaa Juttaa. Kolmas vaihtoehto on hakea Asia Exchangen ja Balilla toimivan harjoitteluorganisaation Bali Internshipsin avulla harjoitteluun esimerkiksi markkinointialan töihin. Tuosta mahdollisuudesta kertovat ensimmäisellä videolla kaksi BI:n nykyistä harjoittelijaa Jonas ja Laura, ja toisella videolla enemmän Bali Internshipsistä itsestään kertovat Bali Internshipsin edustajat Laura Korwa ja Carolin Vogel.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti