torstai 31. lokakuuta 2013

Asuminen Balilla, osa 1

Tällä kertaa materiaalia taas videon muodossa :) Ennen lomaviikkoa ehdin tavata sekä Farahin että Chrisin, jotka ovat kaksi suosituinta asunnonvälittäjää täällä Balilla opiskelijoiden keskuudessa. Farah ja Chris auttavat yhteensä joka lukukaudella yli sataa opiskelijaa löytämään unelma-asuntonsa Balilla.

Yleisin asumistapahan täällä on siis asua kaveriporukalla (yleensä neljästä kahdeksaan opiskelijaa) villassa, joka on siis hyvin luksustyylinen ja erittäin isokokoinen asuntokokonaisuus. Yleensä villat ovat todella tyylikkäitä, ja niihin kuuluu kaikkia mukavuuksia, kuten uima-allas ja oma henkilökunta. Itsekin olen kahden viime kuukauden ajan asunut villassa Balilla, ja kieltämättä aika erilainen kokemus tämä on verrattuna suomalaiseen opiskelija-asumiseen.

Asumiskokemuksista myöhemmin kuitenkin lisää. Tässä on siis esittelyt Chrisistä ja Farahista, joita voin suositella kaikille tuleville vaihtareille täällä asunnonetsimisasioissa. Olkaa rohkeasti yhteydessä jompaan kumpaan heistä jo ennen lukukauden alkamista: he löytävät teidän porukalle aivan taatusti unelma-asunnon Balilla :)




Chrisin sivusto: http://www.auslandssemester-bali.de/
Farahin sivusto: http://www.bali360.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti