torstai 3. lokakuuta 2013

Phuket, osa 2

Phuketissa sataa tällä hetkellä. Reippaasti. Eilen oli säiden osalta aivan täydellinen päivä: aurinko paistoi, lämpöä riitti ja ulkona oli kiva liikkua. Sen kunniaksi suuri osa vaihtareista lähtikin nauttimaan Kata Noi -rannan meiningistä koulupäivän päätyttyä. Itsekin olisin mielelläni liittynyt porukkaan, mutta sen verran kiirettä täällä on pitänyt, että ihan niin aikaisin en pystynyt lähtemään.

Kävin kuitenkin myöhemmin kiertelemässä ympäri Phuketia skootterillani, ja näin muun muassa ensimmäistä kertaa elämässäni elefantin luonnossa. Aika upea näky. Harmi vain, että kyseinen näky tukki koko tien, joten jouduin odottamaan hyvän tovin, ennen kuin pääsin jatkamaan matkaani. Kirjoittelen tarkemmin Phuket-fiiliksistä myöhemmin (ja tietynlaista kohdekuvauksen päivitystäkin olisi tarkoitus tehdä), mutta toistaiseksi vaikutelma on ollut se, että monilta osin saari muistuttaa paljon Balia. Pienemmältä tuntuva, siistimpi ja esimerkiksi liikenteen osalta selvästi rauhallisempi saari, mutta paljon yhtymäkohtia löytyy.

Illalla sitten käytiin eilen vesilautailemassa tässä lähistöllä sijaitsevassa Phuket Wake Parkissa. Suosittelen kaikille, aivan huikea kokemus. En ole koskaan Suomessa vesihiihtänyt tai mitään vastaavaa, mutta tuolla motorisoidun köyden vetämänä vedessä lautailu oli tosi hauskaa. Aluksi homma meni toki aivan nenilleen, mutta kahden tunnin kovan yrittämisen jälkeen pääsin lopulta menemään lähes kokonaisen kierroksen. Jeah.

Tämmöisiä lyhyitä fiiliksiä Phuketista tältä erää. Varsinainen syy tähän postaukseen oli kuitenkin linkittää pari videohaastista, joita olen täällä tähän mennessä tehnyt. Lisää on tulossa myöhemmin, mutta nyt ensimmäisiä fiilistelyjä. Nyt teidän ei siis tarvitse enää vain uskoa minun fiilistelyyni orientaatioviikosta, vaan annan puheenvuoron meidän vaihtareille, jotka saavat kertoa näkemyksensä lukukauden alusta. Toisessa videossa Asia Center Foundationin Vice Chairman Roelien Muller kertoo yksityiskohtaisesti ACF:n toiminnasta. Tosi hyödyllistä tietoa :)




Tämmöistä tällä erää. Palataan vielä loppuviikosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti