tiistai 24. syyskuuta 2013

Bangkok, osa 1

Onpas tämä aika Bangkokissa mennyt häiritsevän nopeasti! Toisaalta en minä täällä olekaan kuin kolme yötä, mutta silti tuntuu oudolta ajatukselta, että jo huomenna pitää jatkaa matkaa eteenpäin. Toisaalta ei se ole mikään ihme, että aika kuluu nopeasti, kun olen koko ajan ollut säntäilemässä paikasta toiseen. Varsin hektistä elämää suurkaupungissa, mutta samalla todella mukavaa :)

Huomenna yritän kirjoitella vähän tarkemmin fiiliksistä täältä Thaimaasta, mutta sen verran pitää sanoa, että olen tykännyt Bangkokista tosi paljon! Mihinkään turistikierroksiin ei ole ollut aikaa/tahtoa, mutta juuri paikallisen elämän seuraaminen onkin ollut parasta antia. Toki Bangkokissa on omat suurkaupungin haittapuolensa (saasteet yms), mutta samaan aikaan tämä on ihanaa vaihtelua verrattuna Baliin, joka on kieltämättä aivan erilainen paikka kuin tämä jättiläiskaupunki. Ja juuri siksi tykkään molemmista paljon. Ainut miinus Bangkokille on annettava tolkuttomasta ilmankosteudesta, joa vielä pahentaa meneillään oleva sadekausi. Saa nähdä, onko samanlainen tilanne edessä Balillakin, kun sadekausi saapuu sinne.

Huomenna sis lisää (kuvien kera), mutta nyt tulin postaamaan lähinnä sen takia, että tapasin eilen Siam universityssä opiskelevan AE:n vaihtarin Stephanin, jonka kanssa tein videohaastiksen. Stephanin vaihtariaika on jo melkein ohi, joten videossa hän kertoilee fiiliksiään koko lukukauden ajalta. Stephan oli yksi monista mahtavista tyypeistä, joka oli ilo tavata täällä Bangkokissa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti