lauantai 25. tammikuuta 2014

Ekskursio balilaiseen kotiin

Tällä viikolla on ollut blogin puolella aika hiljaista, mutta siihen on varsin hyvä syy: tämä viikko on nimittäin se, milloin koitti minun aikani lähteä Balilta. Tarkalleen ottaen tuo hetki oli eilen, jolloin Denpasarin lentokentältä lähti kone kohti Hongkongia. Tein tähän suurkaupunkiin vielä viikon lopun ajaksi välipysäkin, ja lopulta sunnuntain ja maanantain välisenä yönä on aika lähteä Amsterdamin kautta Helsinkiin.

Tällä hetkellä fiilikset ovat todella haikeat: harmitti todella paljon jättää Bali ja vielä enemmän harmitti jättää mahtava uusi vaihtariporukka, jonka kanssa ehdin jo ystävystyä. Heiellä on varmasti mahtava vaihtolukukausi, ja olisi ollut hienoa päästä viettämään se kokonaan heidän kanssaan. Suomessa odottavat kuitenkin uudet kuviot, mikä samalla tarkoittaa sitä, että minun osalta näiden blogipostauksien kirjoittaminen alkaa tulla loppuunsa (koska en osaa enää mitään uutta kirjoittaa vaihtarielämästä Balilla). Ensi viikkojen aikana postaan kuitenkin vielä parisen kertaa, joten ihan kokonaan tämä ei ole vielä blogijäähyväisten aika. Palataan asiaan, kunhan olen päässyt Suomen maaperälle :)

Ennen sitä tässä on materiaaliksi kuvia viimeiseltä ekskursiolta, johon ehdin osallistua vaihtareidemme kanssa. Tällä kertaa ekskursiossa päästiin tutustumaan perinteisen balilaisen kodin rakenteeseen ja tuohoon Balinese compoudiin kuuluvaan temppeliin yms. Ainakin minun mielestäni vielä ihan näin Bali-ajan lopuksikin oikein mielenkiintoinen ja uuta tietoa tarjonnut vierailu.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti