torstai 9. tammikuuta 2014

Orientaatioviikon kevyempää ohjelmaa, osa 1: Beach Day

Kyllä vain, tällä viikolla käynnistyi uusi lukukausi Balilla. Kahtena ensimmäisenä päivänä ohjelma koostui tiukasta informaatiosta, opiskelijakavereihin ja opettajiin tutustumisesta sekä tietenkin vierailusta mahtavaan Seeds of Hope -lastenkotiin, joka on yksi Asia Exchangen hyväntekeväisyyskohteista. Edellisessä postauksessa keskityin tähän osaan orientaatioviikosta, palaan kyllä siihen lyhyesti vielä viikon lopulle suunnitelemessani koosteessa :)

Nyt kuitenkin on tarkoitus käsitellä tänään vuorossa ollutta Beach Day -tapahtumaa, joka aloitti orientaatioviikon kevyemmän ohjelman osuuden. Huomenna on edessä varsinainen huippukohta, eli Ice-Breaking -bileet Beach Loungella, mutta tänään tähän leppoisaan toisiin tutustuminen saatiin hyvä startti Kuta Beachin lämpöisissä merkeissä. Edelleenkään ei voi kuin hämmästellä sitä, että tammikuun puolivälissä voi aamunsa viettää hengailemalla shortseissa ja lyhythihaisessa paidassa rannalla kolmenkymmenen asteen paahteessa, aivan mahtavaa.

Beach Day aloitettiin surffitunnilla, johon osallistui tällä kertaa reilusti yli puolet vaihtareista. Onneksi kevään vaihtariryhmä on pienempi kuin syksyinen, joten käytännössä tämä tarkoitti noin kolmeakymmentä uutta  surffaajaa. Määrä oli kuitenkin aikamoinen, mutta oli kiva huomata, että suurin osa vaihtareista oli kiinnostunut vähintäänkin kokeilemaan surffaamista. Parilla oppitunille saapuneista oli kokemusta ennestään, mutta ilmeisesti varsin vähän. Surffitunnin piti Pro Surf School, joka on monta kertaa valittu Balin parhaaksi surffikouluksi, ja jälleen kerran vaihtaritkin olivat erittäin tyytyväisiä opetuksen tasoon. Käytännössä kaikki taisivat myös päästä laudan päälle ja erityisesti saada poltteen jatkoharjoitteluun :)

Surffaamisen jälkeen kokoonnuimme vielä porukalla rannalle, jossa vähän jo murrettiin sitä jäätä leppoisilla rantapeleille, kuten kookosjuoksulla (selviää kuvista). Lopulta porukka oli kuitenkin niin nälkäisiä ja väsyneitä, että siirryimme Beach Loungen puolelle porukalla syömään. Ainakin itselleni tästä Beach Daystä jäi tosi kiva fiilis: oli mukava tutustua uusiin vaihtareihin taas entistä paremmin, ja odotan innolla huomisia bileitä!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti