keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Uuden lukukauden ensimmäiset päivät!

Todellakin, tämän viikon maanantaina alkoi uusi, historiallisesti 10. peräkkäinen, Asia Exchangen vaihtareiden lukukausi Balilla. Noin 40 uutta vaihtaria muun muassa Suomesta, Ruotsista, Tanskasta, Saksasta ja Australiasta olivat saapuneet onnistuneesti perille tänne jumalten saarille, ja maanantaina pääsin vihdoin itsekin tapaamaan nämä mahtavat tyypit. Kahden ensimmäisen päivän ensivaikutelman perusteella tämä vaihtariporukka on vähintäänkin yhtä huikea kuin edellinenkin, joten luvassa lienee ikimuistoinen lukukausi.

Orientaatiopäivien ohjelma muistutti hyvin paljon viime syksyn vastaavaa: kahden ensimmäisen päivänä opiskelijat saivat tietää kaiken tärkeän tiedon, jotka liittyvät heidän opintoihinsa, uuteen kotiyliopistoonsa ja Asia Exchangeen. Lisäksi opiskelijat pääsivät tutustumaan toisiinsa, saivat luennon trooppisista sairauksista ja nauttivat indonesialaisesta lounaasta. Taatusti yksi orientaatiopäivien huippukohdista oli maanantaipäivän huipentanut vierailu Seeds of Hope -lastenkotiin, joka on Asia Exchangen hyväntekeväisyyskohde ja aivan ainutlaatuisen mahtava paikka, kuten olen aikaisemminkin hehkuttanut.

Loppuviikosta orientaatiopäivät jatkuvat vapaa-ajan ohjelmalla: varsinainen tiukka opiskelu alkaa vasta ensi viikolla. Huominen on kokonaan vapaapäivä, mutta torstaina kokoonnumme porukalla nauttimaan rantapäivästä, ja samalla osa vaihtariporukasta saa ensimmäisen mahdollisuuden opetella surffaamaan. Perjantaina on sitten edessä virallinen Ice-Breakin -tapahtuma Beach Loungella, ja siitä on toivottavasti luvassa vähintään yhtä ikimuistoinen ilta kun joulukuussa järjestetystä edellisen lukukauden lopettajaisbileistä.

Palaan vielä tarkemmin tekstin muodossa koko orientaatioviikon yhteenvetoon, mutta tällä kertaa annan kuvien puhua puolestaan ja kertoa, miltä näyttivät kaksi ensimmäistä päivää orientaatioviikolla yliopiston ja lastenkodin tiloissa :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti