torstai 19. joulukuuta 2013

Loppuseremonian aika

Viimeisen parin viikon ajan olen kirjoitellut pariinkin otteeseen täällä blogissa siitä, kuinka lukukauden loppu häämöttää edessä uhkaavasti. Vielä pari päivää sitten kuitenkin ajattelin, että aikaa on tosiaan vielä jäljellä, mutta tänään tämä syyslukukausi Balilla päättyi ihan oikeasti. Tuntuu todella vaikealta uskoa todeksi, että pian kaikki mahtavat opiskelijat tästä porukasta suuntaavat omille teilleen Balilta, kun vasta äskettäin koko hupi alkoi. Jotkut lähtivät jo eilen kokeiden jälkeen, jotta ehtivät hyvissä ajoin viettämään joulua kotiinsa. Kokonaisuutena tämä lukukausi Balill on ollut aivan mahtava, ja siitä iso kiitos kuuluu opiskelijoille, jotka olivat aktiivisesti mukana lukukauden meiningeissä :)

Tänään lukukausi sai tosiaankin arvoisensa päätöksen Denpasarin kampuksella järjestetyssä loppuseremoniassa. Seremoniaan kuului muun muassa huikea tanssiesitys, ja loppupuolella saimme nauttia vielä lisääkin tanssista, mutta tällä kertaa tanssijat tempaisivat myös opiskelijoita mukaan lavalleen tanssimaan perinteistä balilaista tanssia, jota on harjoiteltu yhdessä workshopissa. Itsekin jouduin lavalle, mikä oli kieltämättä hyvin mielenkiintoinen kokemus... Tanssiesitysten ohella oli myös virallisempia ohjelmanumeroita, kuten BIPAS-ohjelman johtajan Made Rajegin puhe.

Lisäksi kaikki opiskelijat saivat todistuksensa ja opiskelijoista Saara sekä Jukka pitivät todella mahtavat puheet. Lisäksi totuttuun tapaan yksi lukukauden opiskelijoista valittiin roolimallioppilaaksi, joka saa suorituksestaan stipendin: tällä kertaa roolimalliopiskelijaksi valittiin Johan, jota olen aikaisemmin haastatellut yhdellä videollanikin. Parin tunnin seremonia päättyi jäähyväisten jättämiseen yliopistohenkilökunnalle. Suurin osa opiskelijoista näkee toisensa vielä illalla järjestettävissä huikeissa loppubileissä, joista koitan laittaa huomenna jotain kuvamateriaalia :) Tässä kuvia tämän päivän loppuseremoniasta:









Siinä se sitten oli. Haikeaa tunnetta ei saa millään pois, mutta uusia kuvioita kohti on suunnattava. Huomenna postailen tosiaan pari videota ja ehkä jotain kuvamateriaalia. Sen jälkeen on aika alkaa valmistautua kohti tammikuussa siintävää uutta lukukautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti