tiistai 31. joulukuuta 2013

Hyvää uutta vuotta Balilta!

Tämä blogi on tosiaan viettänyt viimeisen puolentoista viikon ajan lupaamaani hiljaiseloa, koska olen nauttinut joululomasta samalla tavalla kuin vaihtaritkin. Tilanne on toki siinä mielessä vähän eri, että syksyn vaihtarit eivät palaa Balilla ainakaan enää opiskelemaan, mutta minulla alkaa vielä uusi lukukausi uusien vaihtareiden kanssa jo ensi viikolla. Mahtavaa päästä taas tutustumaan uusiin tyyppeihin :) Itsehän pääsen nauttimaan uudesta lukukaudesta noin kuukauden verran, ja sen jälkeen on edessä paluu koti-Suomeen. Huh, vielä en kyllä halua tuota lentomatkaa ajatella :D

Lupasin edellisissä postauksissa, että olisin laittanut joulua edeltävänä maanantaina vielä pari viimeistä artikkelia edellisestä lukukaudesta tänne luettavaksi, mutta Bali-elämääni sopien elektroniikkalaitteet päättivät alkaa jälleen temppuilemaan, enkä ole päässyt pariin viikkoon käyttämään konettani, jossa nuo jutut ovat. Loppuviikosta koneen pitäisi kuitenkin olla kunnossa, joten laitan artikkelit luettavaksi vielä ennen lukukauden alkua.

Yritän saada myös jotain kirjoitettua vielä tällä viikolla omasta joululomastani ja uudesta vuodesta Balilla. Viime viikon vietin tosiaankin Perthissä Australiassa, jonne on todella helppoa päästä täällä Balilla opiskellessa vaikka ihan viikonloppulomalle :) Perth oli ainakin omasta mielestäni mahtava paikka, ja olen aina elämässäni halunnut päästä käymään Ausseissakin, ja AE:n kautta vaihdossa ollessa tuollainen Aussi-matka on aika paljon kätevämpi toteuttaa kuin Suomessa ollessa. Lisää matkainfoa luvassa siis lähiaikoina.

Ja kyllä vain, tänään on tosiaan vuoden viimeinen päivä. Tätä kirjoittaessa kello on Balilla jo 4 iltapäivällä, joten vuoden vaihtumiseen on vain 8 tuntia jäljellä. Oma uuden vuoden vaihtumiseni menee Balin keskiosissa sijaitsevassa Ubudin ihanassa kulttuurikaupungissa, josta myös aion kirjoittaa lisää lähiviikkojen aikana. Innolla odotan, miltä uuden vuoden vaihtuminen näyttää täällä tänä yönä. Vaikka balilaisen kalenterin mukaan nyt ei olekaan vuoden vaihtumisen paikka, juhlivat paikalliset varmasti vuoden vaihtumista aika näyttävästi. Raketteja on paukahdellut ainakin jo menneinä viikkoina reippaasti. Kutan puolella vuoden vaihtuminen näkyy varmasti vielä railakkaammin yökerhojen hurjissa bileissä, onnea siis siellä oleville!

Tässä muutamia otoksia viimeisen viikon ajalta Australiasta ja Ubudista. Näiden kuvien myötä toivotan kaikille hyvää uutta vuotta ja palataan pian uuden lukukauden tunnelmissa!

Jouluaatto Cottesloe Beachille Perthissä
Villikenguru Australiassa
Iltamaisema Perthissä
Perthin eläintarhan iloinen norsu

Villipingviini Perthin Penguin Beachilla
Ubudin apinametsän apina... Jopas on eläinpainotteineinen postaus.

Maisema Ubudissa pyöräretkellä, jeah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti