maanantai 16. joulukuuta 2013

Hyväntekeväisyyttä viikon aluksi

Vuoden 2013 syyslukukauden viimeinen viikko (eli koeviikko) alkoi tänään. Torstaina on edessä päätösseremonia, mutta siihen on kuitenkin vielä pari päivää aikaa, joten ei turhaan kiirehditä tässä vaiheessa. Viimeiselle viikolle ehtinee kuitenkin mahtua monenlaista käännettä ennen kuin vaihtariporukka on torstaina ensin Denpasarin kampuksen juhlasalissa loppuseremoniassa ja sitten illalla juhlistamassa lukukauden päätöstä ehkä hieman kevyemmissä tunnelmissa.

Normaalisti olen postannut maanantaina artikkeleita, jotka olen saanut valmiiksi, mutta nyt säästän ne huomiselle ja muutkin pidemmät sisällöt loppuviikolle. Tahdoin näin viikon aluksi tulla nimittäin vain postaamaan, kuinka mahtavaa oli tulla tänään maanantaina yliopistolle ja huomata, että yhden opiskelijoistamme aivan oma-aloitteisesti järjestämä hyväntekeväisyyskamppis on toiminut erinomaisesti!

 
Yksi opiskelijoistamme Jessie on tosiaan opiskeluiden ohessa käynyt tekemässä vapaaehtoistyötä Seeds of Hopen lastenkodilla. Lukukauden päättymisen lähestyessä Jessia sai mahtavan idean siitä, että kaikki vaihtariporukastamme voisivat lahjoittaa ylimääräiseksi jääneitä vaatteita Seeds of Hopen lapsille. Totuus on kuitenkin se, että suurin osa meistä on varmasti Balilla ollessa kerännyt ylimääräistä omaisuutta, joita ei saa edes vietyä takaisin Suomeen. Tuon kaiken heittäminen roskiin olisi luultavasti tyhmintä, mitä voisi tehdä, koska toisille kyseisistä vaatteista on suunnattoman suuri apu. Niinpä Jessie sai itse järjestettyä yliopistolle keräyspisteen, johon kaikki saavat tuoda ylimääräiseksi jääneitä vaatteitaan. Vaatteita voi tuoda yliopistolla vielä huomenna, ja huomisen koulupäivän päätteeksi hän aikoo viedä vaatteet lastenkodille :)

Aivan mahtava homma kokonaisuudessaan, ja kaikista parasta oli nähdä, että niin moni vaihtareistamme oli tosissaan innostunut tuomaan vaatteita. Juuri näin tämän kuuluukin toimia. Lastenkodin lapset (joista monet ovat lähes meidän ikäisiä) osaavat varmasti ottaa ilon irti vaatteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti