perjantai 28. helmikuuta 2014

Viimeiset artikkelit

Hehe, edellisessä postauksessa lupasin laihttps://www.blogger.com/blogger.g?blogID=5136391433602224378#editor/target=post;postID=8841207347767219965;onPublishedMenu=posts;onClosedMenu=posts;postNum=0;src=linkttaa viimeiset artikkelit ihan lähipäivinä. No, en laittanut. Luulin kyllä postanneeni ne jo, mutta valmiiksi kirjoittamani postaukseni ei ilmeisesti ole tullutkaan koskaan blogiin, ja kaikkien Suomi-kiireideni keskellä tajusin sen vasta nyt.

Nyt on tosiaan kulunut tasan kuukausi siitä, kun saavuin Suomeen. Viimeisten viikkojen aikana olen jo sopeutunut Suomeen, ja ikävä kyllä koko Bali-aika alkaa tuntua tarunhohtoiselta muistolta, jota on vaikea uskoa todeksi. Niin se menee. Vinkki kaikille teille, jotka olette vielä Balilta: älkää lähtekö sieltä pois, ellei ole pakko. Tykkään kyllä Suomesta paljon, mutta joka päivä tulee hetkiä, jolloin kaipaan takaisin Balille. Esimerkiksi silloin kun kävelen ankeassa aamussa kohti yliopistoa. Skootterilla ajaminen auringossa oli aika paljon kivempaa.

Mutta nyt on tosiaankin aika jättää ne hyvästit, jotka lupailin jo ajat sitten. Kuukausi Balilta kotiutumisen jälkeen on tosiaankin aika asettua Suomeen aloilleen lopullisesti ja siirtyä kohti uusia projekteja. Kiitos vielä kerran kaikille blogia lukeneille ja ennen kaikkea kiitos teille kaikille mahtaville tyypeille, joihin minun on ollut ilo ja kunnia tutustua viimeisen puolen vuoden aikana :) Toivottavasti törmätään vielä joskus.

Ja tässä vaihtoinspiraatioksi ne artikkelit, joita lupailin ajat sitten:

JONAS ON YKSI UUDEN BALI-PORUKAN OPISKELIJOISTA
VAIHTO PHUKETISSA OLI USKOMATON KOKEMUS TUUKALLE
TANJA YLLÄTTYI PHUKETIN YLIOPISTON TASOSTA
JENNA VIETTI ONNISTUNEEN LUKUKAUDEN BANGKOKISSA
ANNINAN MUKAAN BALILLE VAIHTOON LÄHTEMINEN OLI PARAS MAHDOLLINEN PÄÄTÖS

Jees, kiitos ja näkemiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti